Vanzarile Daewoo au totalizat 9.493 de unitati in primele sase luni ale anului, cu 47 de masini mai putn decat in prima jumatate a anului trecut cand automobilele produse in Oltenia si-au gasit 9.540 de cumparatori. in iunie, producatorul a comercializat 1.741 de masini.

"Diferenta fata de luna mai este mare, atunci am vandut sensibil mai mult (n.r. 40%) datorita programului "Rabla". Practic luna mai a luat mult din vanzarile de pe iunie, iulie si august, pentru ca, datorita programului, multi care ar fi vrut sa-si ia masina spre exemplu in august, si-au luat in luna mai", a spus pentru NewsIn, directorul de comunicare al Daewoo Craiova, Valeriu Garlea.

"Putem spune ca suntem in grafic, pentru ca tinta de vanzari a fost mentinerea cantitativa a valorilor de anul trecut", a adaugat Garlea.

Citeste si:

Daewoo Craiova a vandut, anul trecut, in tara, mai mult de 23.000 de masini, cu 13% peste rezultatele din 2005 cand vanzarile au depasit cu putin 20.500 de unitati. in primele cinci luni, Daewoo, cu o cota de 5,7%, ocupa locul cinci in topul marcilor, in functie de vanzari.

in toamna anului trecut, statul roman a redevenit proprietarul uzinei de la Craiova, iar in acest an se va incheia procesul de privatizare. Ofertele pentru pachetul de actiuni de 72,4% detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) la Automobile Craiova (Daewoo) pot fi depuse pana pe 5 iulie.