Ascendis a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,3 milioane euro, un profit de peste 500.000 euro, iar anul acesta estimeaza afaceri de trei milioane euro, crestere care se va datora atat noilor clienti cat si celor existenti, informeaza miercuri compania de consultanta.

Anul trecut, afacerile Ascendis au crescut cu 80% fata de anul 2005. Compania a oferit, in 2006, servicii de consultanta pentru un numar de peste 100 de organizatii si a tinut peste 1.000 de zile de training, avand peste 10.000 de participanti.

"Cresterea cifrei de afaceri se va datora in proportie de 50% volumului de clienti existenti si 50% achizitiei de clienti noi", a declarat reprezentantul companiei Ascendis, Costea Dumitrescu.

In urmatorii cinci ani, valoarea pietei va creste foarte mult datorita fondurilor structurale, fonduri ce vor fi alocate pentru dezvoltarea proiectelor de resurse umane. Acestea vor contribui la accelerarea ritmului de crestere a pietei de training, depasind rata de 20-30% inregistrata in mod normal”, a adaugat Costea Dumitrescu.

Prezenta de zece ani pe piata de training din Romania, compania a luat numele de Ascendis in 2005. Ascendis este specializata in management si leadership, vanzari si managementul vanzarilor, evaluare individuala, de grup si organizationala, procese de redresare. Echipa Ascendis cuprinde aproximativ 40 de traineri, consultanti si facilitatori.

In portofoliul de clienti al Ascendis se afla Bancpost, BCR, Distrigaz Sud, E.ON Gaz Romania, Holcim, IBM, ING Asigurari de viata, Mediapro, Melinda Imprex, Microsoft, Pfizer, Raiffeisen Bank, Romstal, Romtelecom, Unicredit tiriac Bank, UPC, Xerox Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si