Compania a primit anul acesta comenzi similare de la cele doua rafinarii carora le-a livrat sisteme integrate de securitate, cu porti, garduri, acces controlat electronic si sisteme de supraveghere.

"Romania are cea mai mare crestere economica dintre toate tarile Europei de Est si suntem incantati ca am putut intra pe aceasta piata cu solutii avansate de securitate", a spus in comunicat Thorsten Grunwald, director de marketing la centrul de competenta Outdoor Perimeter Security Gunnebo.

El a adaugat ca aceste comenzi sunt importante din punct de vedere strategic pentru Gunnebo care poate deveni un jucator important pe piata romaneasca si ar putea primi si alte comenzi.

Citeste si:

"Datorita cresterii economice puternice a tarii se simte nevoia de sisteme de securitate, in mod normal functionalitatea e un factor important", a adaugat Grunwald.

Grupul de securitate Gunnebo are 6.800 de angajati si o cifra anuala de afaceri de 730 milioane euro. Compania furnizeaza solutii de securitate pentru banci, retaileri si alte societati care au nevoie de astfel de solutii.