Producatorul belgian de ferestre si usi Deceuninck a desfasurat in trimestrul al doilea afaceri cu peste 20% mai mari in Romania, comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar pe plan mondial afacerile au avansat cu 2,9%, pana la 177 milioane euro

In prima jumatate a anului, compania a inregistrat pe plan mondial o cifra de afaceri de 319,7 milioane euro, in crestere usoara fata de cele 316 milioane euro, din primul semestru al lui 2006.

In al doilea trimestru al anului, cifra de afaceri a producatorului belgian a crescut cu 7% in Europa, datoorita cresterilor din Europa de Est, Benelux si Franta. Raportul financiar Deceuninck mentioneaza ca cele mai surprinzatoare cresteri au fost in Rusia, tarile Baltice, Romania si fosta Iugoslavie, unde cifra de afaceri a avansat cu peste 20%.

Grupul belgian Deceuninck este prezent in 75 de tari, are 35 se subsidiare deservite de 2.900 de angajati, dintre care 710 sunt in Belgia. Anul trecut, grupul a avut pe plan mondial vanzari de 663 milioane euro.

Producatorul belgian de ferestre si usi este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara Deceuninck-Romania SRL care activeaza pe piata locala din 1998 si comercializeaza sisteme de rulouri exterioare din PVC, sisteme de obloane din PVC, sisteme de plase impotriva insectelor, placari pentru usi si porti si balustrade.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Teraplast vrea schema de ajutor de stat in valoare de 15 mil. euro