Bianca Bobutanu (29 ani) a fost promovata pe pozitia de Director Financiar (CFO) MOL Romania, incepand cu data de 16 mai 2007. Bianca s-a alaturat echipei MOL Romania in noiembrie 2006 si a ocupat pana de curand functia de Controlling & Planning Manager.

Printre atributiile noii sale functii din cadrul MOL Romania se numara coordonarea echipei Departamentului Financiar care cuprinde un numar de 58 de persoane, precum si cresterea eficientei operatiunilor desfasurate in cadrul departamentului, asigurarea securitatii financiare a companiei si nu in ultimul rand acordarea unui sprijin continuu celorlalte departamente din cadrul companiei.

Bianca Bobutanu detine o vasta experienta de peste 5 ani in domeniul financiar, inainte de a se alatura echipei MOL Romania ocupand functia de Audit Supervisor in cadrul subsidiarei din Romania a unei importante companii internationale de consultanta.

A absolvit in anul 2001 Facultatea de Finante, Banci, Burse din cadrul Academiei de Studii Economice, iar in 2005 a absolvit toate examenle ACCA (Association of Certified, Charted Accountants). Incepand cu anul 2006 este membru activ al aceleasi asociatii.

Bianca vorbeste fluent engleza, franceza si spaniola, iar in timpul liber este pasionata de literatura, calatorii, sport si politica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Manager cu 37 de ani de experienta: Metoda "me too" NU functioneaza