Deschiderea magazinului din Slatina este prima situatie cand compania decide investirea intr-o locatie secundara in acelasi oras. "Slatina este primul oras din seria celor in care am decis sa fim reprezentati cu doua locatii si credem ca este momentul potrivit sa incepem din acest punct, in care 80.000 de locuitori justifica o retea comerciala echipata conform standardelor europene de ultima ora”, a declarat directorul general miniMax Discount, Rainer Exel.

MiniMax Discount va inaugura in luna august alte doua magazine, in Pucioasa si Campulung Muscel. Fiecare magazin implica o investitie de 750.000 euro, reprezentand un spatiu comercial modern, cu suprafata de vanzare de 1.000 meti patrati, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare.

Anul acesta retailerul va deschide magazine si in orasele Brasov, Buzau, Cernavoda, Navodari, Ovidiu, Petrosani, Rasnov si Turnu Magurele.

Citeste si:

Administratia centrala a MiniMax Discount se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 metri patrati si mai include sapte filiale in Calarasi, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Slatina, Targoviste si Urziceni. Compania vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

MiniMax Discount este o companie romaneasca ce a intrat pe piata in primavara lui 2005. In primul an de activitate a obtinut o cifra de afaceri de 25,6 milioane lei. Reteaua de magazine MiniMax Discount a inregistrat anul trecut un profit net de 4,2 milioane lei, la o cifra de afaceri de 48,9 milioane lei.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt Plus Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.