Actionarii Alexandrion Grup Romania SRL Prahova au aprobat la intalnirea din luna mai majorarea capitalului social cu 11,4 milioane lei, la 132,4 milioane lei, prin incorporarea profitului net, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

In urma majorarii, Alexandrion Grup Romania are un capital social de 132,4 milioane lei, impartit in 13.244.598 actiuni, cu o valoare nominala de 10 lei fiecare.

Actionarul majoritar al companiei este Salameh Nawaf care detine 50% din capitalul social al Alexandrion Grup Romania, urmat de N. Stratigis Holdings Limited care detine 25,5%. Alti actionari sunt Bitzarakis Holdings Limited si Tzardis Holdings Limited cu cate 12,25% fiecare.

Producatorul si distribuitor ulde bauturi alcoolice Alexandrion, prezent in Romania din anul 1994, mai desfasoara activitati in domeniul productiei si reciclarii hartiei, precum si in productia de piatra compozita din granit.

In prezent grupul detine cinci unitati de productie si imbuteliere in Ploiesti, Radauti (Romania) si Heraclion (Grecia). Alexandrion a inceput din februarie sa importe in Romania prin divizia RoChin automobilele chinezesti Great Wall.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Grupul Alexandrion a cumparat divizia de vinuri a Halewood