Mega Image, membra a Delhaize Group din Belgia, a lansat pe piata din Romania o gama de produse lactate sub marca proprie, \"365\" si \"Delhaize\", prezente in special in magazinele Delhaize din Europa
Noile produse sub marcile 365 si Delhaize sunt deja prezente la raft, fiind comercializate exclusiv in toate magazinele Mega Image din tara, se arata in comunicat. Mega Image comercializeaza in supermarketuri mai multe produse sub marci proprii precum 365, Delhaize, Care si Le Boucher.

Mega Image are in Romania un lant de 20 supermarketuri dintre care16 in Bucuresti, unul in Voluntari, unul in Ploiesti si doua in Constanta. Compania a inregistrat anul trecut venituri din vanzari in valoare de 70,88 milioane euro, in crestere cu 10,8% fata de anul 2005.

Mega Image este membra a Delhaize Group, societate infiintata in Belgia in 1864. in martie 2000, grupul belgian a achizitionat 51% din actiunile Mega Image, ulterior pachetul de actiuni majorandu-se la 70%. La sfarsitul lui iunie 2004, grupul belgian a preluat integral reteaua de magazine ce poarta sigla Mega Image.

Grupul Delhaize fondat in Belgia in anul 1867 are cele mai multe magazine in Statele Unite, Belgia si Grecia. in anul 2006, Delhaize Group a inregistrat vanzari de 19,2 miliarde euro, iar profitul net a fost de circa 352 milioane euro. Delhaize Group este cotat la Euronext Brussels (DELB) si la New York Stock Exchange (DEG).

La sfarsitul anului trecut, Delhaize Group avea o retea de 2.705 magazine fiind activ in opt tari, pe trei continente, iar numarul de angajati era de peste 142.000. Cea mai mare parte a retelei, 85% este reprezentata de magazine de tip supermarket, iar restul constau in magazine de proximitate, magazine specializate si magazine de convenienta.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri