Midal Group, importator si distribuitor de echipamente frigorifice, a investit peste cinci milioane euro intr-un depozit logistic in Bucuresti, cu o suprafata totala de peste 2.000 de metri patrati.

Noul depozit al Midal Group cuprinde spatii de depozitare, productie, service si o statie de imbuteliere agenti refrigeranti. Depozitul este situat in apropierea Centurii Bucurestiului si a Autostrazii Soarelui.

Depozitul include trei constructii industriale, doua hale si o statie de imbuteliere agenti refrigeranti (freoni), precum si o sectie de asamblare vitrine frigorifice. Statia de imbuteliere agenti refrigeranti in butelii reincarcabile are o capacitate de stocare ce acopera intreg consumul Romaniei de agenti refrigeranti pe un an, fiind cea mai moderna statie de acest gen din Sud-Estul Europei.

Compania Midal Group este prezenta de 13 ani pe piata romaneasca a frigului comercial si industrial, avand ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente frigorifice si neutre pentru retele de magazine, supermarket-uri, hipermarket-uri si pentru procesatorii si comerciantii de produse alimentare.

Grupul Midal si-a dezvoltat propria retea de distributie avand mai mult puncte de lucru in principalele zone din tara, in orasele Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Targu Mures, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Bacau, Constanta, Iasi, Bucuresti si altele. Printre cei mai importanti clienti Midal se numara Univers’all, Vel Pitar, Pizza Hut, KFC, Vp Market, Excelent – Kandia, Antarctica si altii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Unde vor fi deschise noi FABRICI si depozite in Romania
Setari Cookie-uri