Distribuitorul de medicamente Farmexim SA Bucuresti prognozeaza in 2007 dublarea profitului net, de la 8,28 milioane lei cat a inregistrat in 2006, la 16,53 milioane lei, conform datelor publicate in Monitorul Oficial.

Actionarul principal al Farmexim SA Bucuresti este omul de afaceri Ovidiu Buluc, care detine un numar de 5.557 de actiuni, reprezentand 59,02% din capitalul social.

Farmexim a fost infiintata in anul 1990, fiind prima firma de import si distributie de produse farmaceutice din Romania. Potrivit datelor companiei, Farmexim se situa la inceputul anului intre primii cinci distribuitori de medicamente de pe piata de retail. Principalii competitori ai companiei sunt Mediplus, Relad, Montero, Fildas si Farmexpert.

Farmexim asigura necesarul de produse farmaceutice pentru peste 2.500 de clienti la nivel national, farmacii, spitale, institutii, corporatii. Compania detine 13 depozite regionale situate in Arad, Cluj, Oradea, Iasi, Galati, Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov, Sibiu, Bacau, Ploiesti, Targu Mures.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Miloiu, Budureasca: Scăderea vânzărilor din Europa, compensată de Asia
Setari Cookie-uri