Producatorul anglo-olandez de otel Corus International si-a deschis o filiala in Bucuresti pentru a-si extinde reteaua de birouri din Europa, in vederea concentrarii pe furnizarea de otel pentru proiectele de infrastructura, energie si minerit din Romania
Noua filiala din Romania face parte din strategia de extindere a companiei pe pietele aflate in crestere din Europa Centrala si de Est, alaturi de unitatile de productie din Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia si Ucraina.

"Deschiderea noului birou din Bucuresti ne permite sa devenim mai puternici pe aceasta piata si ne deschide drumul catre investitiile viitoare din aceasta regiune aflata intr-o continua crestere", a declarat directorul managerial al Corus International, Kieron Wilkinson.

Corus este cel de-al doilea producator de otel din Europa cu venituri de 9,7 miliarde lire sterline si o pruductie de 18,3 milioane de tone in anul precedent. Corus a devenit in aprilie 2007 o subsidiara a companiei Tata Steel, cel de-al saselea producator mondial de otel, in urma unei tranzactii de 6,2 miliarde lire sterline. Compania Tata Steel prezenta in 50 de tari cu circa 84.000 de angajati estimeaza o productie de 27 milioane de tone anul acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri