Producatorul anglo-olandez de otel Corus International si-a deschis o filiala in Bucuresti pentru a-si extinde reteaua de birouri din Europa, in vederea concentrarii pe furnizarea de otel pentru proiectele de infrastructura, energie si minerit din Romania

Noua filiala din Romania face parte din strategia de extindere a companiei pe pietele aflate in crestere din Europa Centrala si de Est, alaturi de unitatile de productie din Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia si Ucraina.

"Deschiderea noului birou din Bucuresti ne permite sa devenim mai puternici pe aceasta piata si ne deschide drumul catre investitiile viitoare din aceasta regiune aflata intr-o continua crestere", a declarat directorul managerial al Corus International, Kieron Wilkinson.

Corus este cel de-al doilea producator de otel din Europa cu venituri de 9,7 miliarde lire sterline si o pruductie de 18,3 milioane de tone in anul precedent. Corus a devenit in aprilie 2007 o subsidiara a companiei Tata Steel, cel de-al saselea producator mondial de otel, in urma unei tranzactii de 6,2 miliarde lire sterline. Compania Tata Steel prezenta in 50 de tari cu circa 84.000 de angajati estimeaza o productie de 27 milioane de tone anul acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Șeful City Grill: Nu mă așteptam vreodată să închidem restaurantele
Setari Cookie-uri