Actionarii fabricantului de produse de cauciuc, Artego SA , listat pe piata Rasdaq, au aprobat contractarea unui credit in valoare de 5 milioane lei (1,6 milioane euro) pentru investitii in extinderea capacitatii de productie, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.

Actionarii companiei au aprobat in adunarea generala si prelungirea valabilitatii unui contract de credit mai vechi, in valoare de 3,4 milioane de euro.

In primele trei luni din 2007 cifra de afaceri a companiei a fost de 51,4 milioane lei (15,32 milioane euro), in crestere cu 23,56%, fata de perioada similara a anului trecut, cand afacerile companiei s-au cifrat la 41,6 milioane lei. Profitul net al Artego SA a crescut in primele trei luni din 2007 cu aproape 20%, la 1,69 milioane lei, fata de 1,41 milioane in intervalul echivalent al anului trecut.

Titlurile Artego Targu Jiu se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ARTE. Compania are o valoare de piata de 125,36 milioane lei (40,2 milioane euro), potrivit cotatiei de 12,60 lei, stabilita in sedinta de miercuri.

Compania are un capital social de 24,87 milioane lei, divizat in zece milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al companiei este Asociatia Salariatilor, care controleaza 70% din pachetul total de actiuni. SIF Oltenia detine 5,68% din capitalul social al Artego.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Șeful City Grill: Nu mă așteptam vreodată să închidem restaurantele
Setari Cookie-uri