Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice a anuntat ca va dona in scop umanitar spray-uri cu apa termala Herculane catre punctele de urgenta din cadrul farmaciilor Centrofarm, in parteneriat direct cu farmacistii, medicii rezidenti si personalul Crucii Rosii.

De curand prezente in farmaciile din Romania, spray-urile cu apa termala Herculane s-au dovedit extrem de eficiente in cazurile de arsuri solare, insolatie, roseata a fetei sau simple pulverizari in cazul transpiratiei excesive si supraincalzirii.

Ivatherm este prima companie romaneasca de produse dermocosmetice pentru ingrijirea cotidiana a tuturor tipurilor de piele.

Produsele Ivatherm sunt concepute si fabricate in Franta, tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica, cercetarea si dezvoltarea fiind conduse de cercetatori chimisti, cosmetologi de renume. Echipele de dermatologi, farmacologi lucreaza impreuna avand ca obiectiv crearea de produse bine tolerate, hipoalergenice.

Apa termala Herculane prezenta in toate produsele Ivatherm este bacteriologic pura, provine dintr-un izvor termo-salin, din cea mai veche statiune balneara din Romania, Baile Herculane. Are o mineralitate medie, un continut echilibrat in saruri minerale si oligoelemente indispensabile vietii ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg ) respectand echilibrul osmotic al celulelor pielii.

Proprietatile calmante si antiinflamatorii ale apei termale Herculane au fost demonstrate printr-un studiu clinic realizat de laboratoarele SEPhRA- Franta.

Pulverizarea apei termale pe piele limiteaza vasodilatatia la cote de avarie, prevenind evenimentele neplacute aferente unei zile caniculare: ameteala, vedere incetosata, senzatia de vertij ( prin irigarea insuficienta a urechii interne ), palpitatii, hipotensiune sau colaps.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
ANM: Informare de canicula, prelungita pana duminica