Lantul polonez de restaurante Sfinks a semnat un contract de franciza pentru deschiderea primului restaurant al companiei in Romania, detaliile afacerii nefiind momentan precizate, potrivit publicatiei online,VirtualnaPolska.

Compania Sfinks anunta in iunie ca in adoua jumatate a anului va intra si pe piatele din Ungaria si Cehia. "Sfinks Hungary Kft a fost insarcinata pentru deschiderea si operarea restaurantele de pe teritoriul Ungariei", au declarat reprezentantii Sfinks Polska SA. Ei au adaugat ca intentioneaza sa semneze cat de curand contractul de inchiriere a spatiilor pentru noile amplasamente si sa inceapa dezvoltarea operatiunilor in ultimul trimestru al anului.

Compania Sfinks Polska SA este listata la bursa din Varsovia si opereaza in Polonia lanturile de restaurante Sphinx si Chlopskie Jadlo. Compania intentioneaza sa deschida 224 restaurante in Polonia si Europa Centrala pana in 2010, pentru a-si extinde astfel reteaua la 320 de unitati.

Sfinks Polska SA opereaza 96 restaurante ‘Sphinx’ (profilate pe segmentul casual) si opt restaurante Chlopskie Jadlo (profilate pe segmentul premium), fiind a treia companie ca numar de unitati pe piata poloneza de profil, potrivit informatiilor publicate pe pagina de internet a Sfinks.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TED'S, afacerea cu cafea la pahar, mizeaza pe opt noi unitati in 2020
Setari Cookie-uri