Compania Paper Plus, distribuitorul oficial pe piata autohtona al produselor Georgia-Pacific, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de produse AFH la nivel mondial, estimeaza pentru anul in curs venituri de 500.000 euro numai din vanzarea acestor produse.

“Am decis sa distribuim produsele acestei companii in Romania tocmai pentru ca acestea asigura un consum redus de resurse, datorita sistemelor de dozare a hartiei cu care sunt prevazute. Optimizarea consumului de hartie reprezinta o necesitate pentru o tara care a adoptat standardele europene. Ne propunem ca anul acesta sa realizam vanzari de 500.000 euro, doar pentru produse AFH apartinand companiei Georgia-Pacific”, declara Marian Ivan, general manager Paper Plus.

Aceasta noua decizie vine in sprijinul strategiei pusa la punct de Paper Plus, ca urmare a dezvoltarii pietei AFH in Romania si a orientarii companiei catre produsele superioare din punct de vedere calitativ.

Paper Plus distribuie in Romania, din gama de produse AFH aflate sub brandul Lotus Professional al companiei americane Georgia-Pacific sapun lichid spray, sapun lichid spuma, dispensere rola cu prosop cu senzor Lotus enMotion, dispensere rola pentru hartie igienica Lotus SmartOne si role cu derulare centrala Lotus Reflex.

Compania americana este la ora actuala unul dintre cei mai importanti jucatori pe aceasta piata fiind si un model de implicare sociala si grija fata de mediu la nivel international.

Infiintata in 2002, compania Paper Plus activeaza pe piata romaneasca a ofertantilor de solutii profesionale AfH pentru igiena. Paper Plus comercializeaza produsele AfH precum role de hartie, prosoape de hartie, servetele, dispensere si suporturi industriale pentru hartie. Paper Plus ofera, de asemenea, service-ul dispenserelor si al suporturilor de hartie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Industria tutunului din Romania, de la pandemie la relaxare [INTERVIU]
Setari Cookie-uri