Grupul Lena, cu activitati in domeniul constructiilor, prezent in Romania prin Lena Construcoes, intentioneaza sa isi extinda domeniul de investitii din Romania, orientandu-se spre activitati cu potential economic ridicat din tara noastra

Compania colaboreaza cu firme cu capital privat dar si cu societati in regim public privat, avand in plan investitii in domenii precum servicii, energie regenerabila, imobiliare si biotehnologie. Compania nu a facut inca publica suma pe care este dispusa sa o investeasca in Romania. Pe piata portugheza, precum si la nivel international, grupul Lena are o bogata experienta in realizarea de proiecte de anvergura din astfel de domenii.

In termeni globali, Grupul Lena preconizeaza pentru anul 2007 o cifra de afaceri de peste 900 milioane euro, reprezentand o crestere de 73% fata de 2006. Pentru grupul Lena, anul 2007 este un an de consolidare a pozitei sale pe piata romaneasca, reprezentantii firmei estimand o cifra de afaceri de 30 de milioane euro si o crestere de 30% fata de volumul de afaceri din anul anterior.

Grupul Lena, prezent pe piata romaneasca din anul 2004 prin Lena Construcoes, are in prezent peste 250 de angajati in Romania si un portofoliu de aproximativ 40 de lucrari, printre care lucrarea de largire a DN 1, modernizarea Bulevardului Doamna Ghica impreuna cu realizarea unui pasaj superior si infrastructurile din Baneasa. Grupul a investit recent in echipamente de baza, printre care statii de asfalt si statii de betoane.

In afara de piata romaneasca, compania portugheza Lena Construções este prezenta si in tari precum: Bulgara, Algeria, Marocana, Angoleza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si