Lauren Finance IFN, parte a Grupului A&D Pharma, lanseaza Respiro, primul card de credit proprietar cu utilizare exclusiva in farmacii, pentru achizitionarea oricarui produs farmaceutic sau de ingrijire in limita disponibilului de sold si cu dobanda 0%.
Utilizatorii pot alege o limita initiala de credit de 150 de lei prin cardul Standard sau de 300 de lei prin cardul Optim. Restituirea creditelor se face in rate fixe stabilite de comun acord in contract. Posesorul poate realimenta contul la orice farmacie inclusa in program.

"In peste zece ani de experienta pe piata farmaceutica din Romania am vazut cum pacientii au devenit din ce in ce mai preocupati de sanatatea lor. Din pacate inca sunt pacienti care renunta cu usurinta la un tratament recomandat de medic, pe motive financiare", a declarat directorul executiv al A&D Pharma, Dragos Dinu.

Pentru inceput, cardul Respiro este lansat in farmaciile Sensiblu, la nivel national, urmand ca ulterior sa se extinda si in alte puncte farmaceutice.
Formularul pentru card poate fi obtinut direct din farmacie, urmand ca in maxim 10 zile sa se ridice cardul din farmacia din program aleasa de pacient. Tot in farmacie utilizatorul de card RESPIRO poate plati ratele sau poate obtine informatii despre cont.

Lauren Finance IFN a fost infiintata in august 2004 si a devenit parte a grupului A&D Pharma in august 2006, fiind prima institutie financiara specializata in sectorul farmaceutic.

Lantul de farmacii Sensiblu, cel mai mare de acest tip din Romania, cuprindea in primul trimestru un numar de 213 unitati in 51 de orase si municipii din Romania.

A&D Pharma Holdings N.V. este o societate olandeza de tip holding care controleaza A&D Pharma Holdings S.R.L., care, la randul sau detine cea mai mare activitate farmaceutica integrata de distributie si retail din Romania. Fondata in 1994, societatea detine liderul in distributia de produse farmaceutice din Romania, Mediplus si cea mai mare retea nationala de farmacii din Romania, Sensiblu. Cifra de afaceri consolidata a Societatii a avut o rata de crestere anuala compusa de 51% intre 2003 si 2006 si s-a ridicat la 332 milioane euro in 2006.

A&D Pharma este listata la Bursa de Valori din Londra. Actiunile sale se tranzactioneaza sub forma de Certificate Globale de Depozit (‘GDRs’) pe piata reglementata a Bursei de Valori din Londra incepand din octombrie 2006, sub simbolul ‘ADPH’.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri