Compania farmaceutica Biofarm Bucuresti si-a majorat capitalul social de la 46,95 milioane lei pana la 58,68 milioane lei (18,45 milioane euro) din profitul net aferent anului 2006
Majorarea de capital a fost operata in regustrul companiei, la Depozitarul Central. Noul capital social al Biofarm este in valoare de 58,68 milioane de lei integral subscris si varsat. Valoarea nominala a unei actiuni este de 0,10 lei. in urma majorarii capitalului social, SIF Oltenia detine 14,33% din actiunile companiei, SIF Moldova controleaza 10,78%, iar SIF Banat Crisana 10%, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are 1%, iar ceilalti actionari detin procente nesemnificative din capitalul societatii, insa impreuna au 64,24%, fiid detineri care nu depasesc 10% din capital.

Biofarm a obtinut in primul trimestru un profit net de 4,29 milioane lei (1,2 milioane euro), in crestere cu 7,25% fata de intervalul similar din 2006, cand rezultatul companiei a fost de 4 milioane lei. Cifra de afaceri a Biofarm a fost, in primele trei luni, de 14,49 milioane lei, (4,32 milioane euro), in scadere cu 0,13% fata de intervalul similar al anului trecut. in primul trimestru din 2006 compania a avut afaceri de 14,51 milioane lei.

Actiunile companiei farmaceutice Biofarm Bucuresti se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori din finalul lunii noiembrie 2005, sub simbolul BIO. Anterior, Biofarm a fost listat pe Bursa Electronica Rasdaq din 19 noiembrie 1996 pana in preajma intrarii la tranzactionare la BVB.

Actiunile Biofarm vor fi reluate la tranzactionare in sedinta de joi a Bursei de Valori Bucuresti. Ultima cotatie a titlurilor Biofarm a fost de 0,83 lei, in sedinta din 6 august, ceea ce dp o capitalizare de 389,68 milioane lei, calculata conform capitalului social nemajorat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri