Ritzio Romania, filiala a Ritzio Entertainment Group, vrea sa deschida anul acesta inca 11 cluburi de jocuri de noroc in noua orase din tara, pe langa cele 22 pe care le detine in prezent, conform paginii de internet intergame.ltd.uk, citata de NewsIn.

"Inceputul bun si rezultatele financiare semnificative dupa doi ani de prezenta pe piata ne-au dat un imbold si increderea ca putem realiza ceea ce ne-am propus anul viitor", a spus Vitaly Veselko, CEO al Ritzio Entertainment Group.

Ritzio a intrat pe piata din Romania in 2005, iar in prezent opereaza 22 de cluburi sub brand-ul Million in noua orase: Bucuresti, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Ramnicu Vilcea, Galati, Vaslui, Bistrita si Cluj. in aceste cluburi se gasesc 643 de automate de jocuri si 20 de mese electronice de ruleta.

Pagina britanica de internet mentioneaza ca Ritzio este al doilea jucator pe piata romaneasca a cluburilor de jocuri de noroc, fiind devansata de Astra care e prezenta din 1995 si are mai multe cluburi.

Ritzio Entertainment Group (REG este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata jocurilor de noroc, insa are afaceri si in domenii precum restaurantele si managementul proprietatilor. Ritzio are o pozitie importanta in piete precum Rusia, Ucraina, Kazahstan, Letonia, Lituania, Estonia, Romania, Cehia, Belarus, Bolivia, Peru si Mexic.

Pe plan mondial, grupul detine 12 cazinouri, peste 900 de cluburi si trei centre de recreere. Ritzio s-a infiintat in 1992, iar in prezent are 25.000 de angajati in 12 tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
O industrie de miliarde: Sectorul jocurilor de noroc si al pariurilor
Setari Cookie-uri