Rompetrol Downstream a inaugurat a doua benzinarie proprie la Iasi, investitie care se ridica la circa un milion de euro
„Decizia de a ne extinde reteaua de statii si in zona Moldovei are ca principal obiectiv inovatia, pentru ca suntem o firma care se bazeaza foarte mult pe inovatie, oferind clientilor cat mai multe produse si servicii noi. Pe langa carburantii de calitate, cu un rol foarte important in protectia motorului, serviciile conexe adaptate tipurilor de clienti, individuali sau flota, contribuie decisiv la satisfactia celor care apeleaza la serviciile din benzinariile Rompetrol, si implicit la succesul nostru pe piata” , a declarat Dan Rosu, directorul general al Rompetrol Downstream.

Noua statie dispune de un restaurant “Hei”, fiind dotata cu trei pompe duble, din care una rapida pentru tiruri si masini cu rezervoare mari. In cadrul acestei statii, clientii beneficiaza si de serviciul Fill&Go, prin cele doua componente, Business si Personal. Serviciul Fill&Go a fost lansat in 2004 si s-a adresat, prin cele doua modalitati de achizitionare a carburantului, Filll&Go Card si Fill&Go Ring, exclusiv persoanelor juridice. In prezent, aproximativ 8.000 de companii beneficiaza de Fill&Go Business si aproximativ 50.000 clienti persoane fizice au un card Fill&Go Personal.

Totodata, conducatorii auto care alimenteaza in reteaua de statii operate de Rompetrol Downstream pot utiliza si Fill&Go Credit, card de credit Mastercard, care ofera atat posibilitatea de a achizitiona pe credit carburanti, cat si reduceri pentru unele produse din magazinele situate in incinta statiilor Rompetrol.

In prezent, compania opereaza o retea de aproximativ 350 de benzinarii la nivel national, si este prima care comercializeaza, inca din anul 2003, exclusiv carburanti la standarde Euro. De asemenea, Rompetrol Downstream a fost prima companie de profil care a introdus in statiile sale noul carburant cu 2% biodiesel, care protejeaza motorul masinii, respecta standardul european de calitate EN 14214 si asigura, in acelasi timp, o diminuare a emisiilor de hidrocarbon si dioxid de carbon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri