Plus a deschis al 44-lea magazin din Romania

Reteaua germana de magazine de tip discount, Plus, a deschis miercuri la Curtea de Arges al 44-lea magazin din Romania in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro

Noul magazin Plus din Curtea de Arges are o suprafata aproximativa de 1.230 metri patrati, dintre care 960 metri patrati suprafata de vanzare si 270 metri patrati spatii aferente. Magazinul respecta un format standard si dispune de 91 de locuri de parcare. Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Magazinul Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse.

“Magazinul Plus de la Curtea de Arges este cea de-a doua deschidere din acest judet, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam si alte magazine, majoritatea in orase noi din Romania”. a declarat Uwe Klostermann, Director General Plus Discount Romania. Prezenta retelei Plus la Curtea de Arges se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine Plus in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania. Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri