Compania Alexuta Com va investi 10 mil. euro in sase supermarketuri in Capitala

Compania Alexuta Com SRL va investi pana la sfarsitul anului viitor 10 milioane euro in sase magazine de tip discount in Capitala, primul dintre ele fiind inaugurat miercuri in Drumul Taberei, dupa o investitie de 300.000 euro, a spus, citat de NewsIn, Cristian Mardar, administratorul companiei.

Magazinul deschis miercuri in Drumul Taberei, cu o suprafata de 320 metri patrati si 5.000 de produse la vanzare, este cel mai mic dintre cele sase pe care compania le va deschide in Capitala sub numele "Magazin European".

"Vrem sa inauguram magazinele din 60 in 60 de zile, urmatorul va fi deschis in Berceni unde vom investi cam 1,5 milioane euro pentru un magazin cu o suprafata de 2.000 de metri patrati", a mai spus Mardar.

El a adaugat ca cel mai mare dintre magazine va fi deschis in zona Bucur - Obor unde investitia va fi de 3 milioane euro, iar suprafata supermarketului va fi de 5.000 metri patrati. Alexuta Com va mai deschide pana la finalul lui 2008 magazine in zonele Salajan, Gara de Nord si 1 Mai, a mai spus Mardar. Toate cele sase supermarketuri din capitala se vor numi "Magazin European"

Magazinul din Drumul Taberei are 40 de angajati, cel din Bucur - Obor va avea 400, iar cele sase din Capitala vor avea in total 1.100 de angati si vor fi deschise non-stop.

Compania intentioaneaza sa deschida magazine si in Ploiesti, Pitesti si Constanta, insa nu s-a stabilit nimic sigur, a mai precizat administratorul companiei.

Alexuta Com este o companie infiintata in toamna anului 2005 de Cristian Mardar in calitate de asociat unic si administrator. Cifra de afaceri in 2005 a fost de 1,4 milioane euro. in 2006 a atins 2,8 milioane euro, iar in prima parte a anului 2007 estimarile sunt de peste 3 milioane euro, a mai spus Mardar. Firma se mai ocupa si cu importul, exportul si productia de tamplarie PVC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri