Altex a investit peste 300.000 euro in modernizarea a patru magazine

Retailerul Altex a investit peste 300.000 de euro in modernizarea si reamenajarea a patru magazine Megastore: doua in Bucuresti si cate unul in Giurgiu si Calarasi

In linie cu strategia de dezvoltare si modernizare a retelei, stabilita pentru acest an, cele patru magazine vor fi deschise in noua formula pe 17 august. Doua dintre magazine se situeaza in Bucuresti (Altex Megastore Unirea si Altex Megastore Carrefour Militari) celelalte doua aflandu-se in Giurgiu, respectiv, Calarasi.

Altex a investit vara aceasta 200.000 euro in modernizarea magazinului Media Galaxy din Mall Vitan Bucuresti care are o suprafata de peste 2.200 metri patrati.

Retailerul a anuntat la inceputul lui august ca va investi 20 milioane euro in extinderea si modernizarea retelei anul acesta si va deschide cinci magazine noi Media Galaxy in Iasi, Cluj si in alte orase mari din tara.

Pentru anul 2007, Altex isi propune consolidarea cotei de piata si estimeaza o cifra de afaceri de 275 milioane euro. Retailerul de electronice si electrocasnice a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste 50 milioane euro, in crestere cu 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca efect al schimbarilor in structura organizationala.

In ceea ce priveste cifra de afaceri si profitul, grupul Altex a inregistrat anul trecut o scadere la ambele categorii. Profitul a scazut usor, iar cifra de afaceri s-a diminuat fata de 2005 cu 20% pana la 220 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lăptăria cu Caimac aduce obligațiuni de 3 mil. euro pe Bursa din București
Setari Cookie-uri