Superlit Romet SA imprumuta peste sapte milioane euro de la BCR

Actionarii companiei Superlit Romet SA, care va produce din ianurie 2008 tubulatura la Buzau, au decis in iulie contractarea unui credit de investitii in valoare de 7,25 milioane euro, de la Banca Comerciala Romana, conform informatiilor din Monitorul Oficial, consultat de NewsIn.

Creditul de investitii va fi contractat pe o perioada de zece ani, cu o perioada de gratie de doi ani de la sucursala Buzau a BCR. imprumutul va fi garantat cu ipoteca asupra bunurilor mobile aflate in proprietatea Superlit Romet Buzau si cu gaj asupra bunurilor viitoare aferente proiectului, plus cesiune de creante asupra unor contracte viitoare.

Superlit comercializeaza sisteme de tubulatura din poliester armat cu fibra de sticla, polietilena, polipropilena si azbociment, pentru transportul gazelor naturale, pentru irigatii, canalizare si drenaj, precum si sisteme de tevi si accesorii din polipropilena, pentru conectari de apa calda si rece, pentru locuinte.

Superlit Romet SA a fost infiintata in ianuarie 2007 ca urmare a asocierii firmelor Superlit Boru Sanaya din Turcia si Grup Romet SA din Romania.

Superlit Romet SA, va produce la Buzau incepand din luna ianuarie 2008, tuburi si accesorii din poliester armat cu fire de sticla si insertie de nisip. Investitia pentru aceasta unitate de productie va fi de aproximativ sapte milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri