Arabesque mizeaza pe extindere in Capitala

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din Romania, a inaugurat pe 25 August 2007 in Bucuresti, un nou centru commercial si logistic, situat la intrarea in Bucuresti de pe DN1 in vecinatatea podului Otopeni.

Noul centru comercial are o suprafata de depozitare de cca 30.000 mp si va fi deservit de aproximativ 200 de angajati.

Obiectivul este cel mai mare centru de acest gen pe care compania il detine in Bucuresti iar valoarea investitiei se ridica la aproximativ 4 mil euro.

La nivelul municipiului Bucuresti, Arabesque dispune de inca trei centre comerciale, situate in zona Militari, pe Sos. Andronache si in Glina, aceasta insemnand cca 60.000 mp si aproximativ 750 de angajati. In Romania Arabesque are peste 3200 de angajati, peste 700 de camioane, peste 180.000 mp spatii de depozitare si peste 550.000 mp platforme de lucru.

Arabesque va pune la dispozitia specialistilor, prin acest nou centru comercial deschis in sectorul 1 al Capitalei, principalele produse din portofoliul companiei: materiale pentru constructii (betoniere, materiale metalurgice, materiale pentru zidarie, etc.), sisteme pentru amenajari (adezivi, chituri, sisteme de gips carton, tavane casetate, etc.), echipamente electrice si corpuri de iluminat, instalatii sanitare si termice, materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.) si altele. Serviciile furnizate in cadrul noului centru comercial din Bucuresti sunt: transportul produselor la obiective, consiliere tehnica, mixare vopsele, debitare pal, cantuire si fasonare.
Arabesque s-a lansat pe piata din Romania in anul 1994 avand ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii. In Romania, compania are deschise centre comerciale in: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Galati, Piatra Nemt, Bacau, Oradea si Baia Mare. Pe plan extern, Arabesque are deschise centre comerciale in Republica Moldova si in Ucraina.

Anul trecut compania a realizat o cifra de afaceri de 333 milioane de euro, iar pentru anul 2007 se estimeaza o cifra de afaceri de 450 de milioane de euro.

Deschiderea unui nou centru comercial in Bucuresti, continua politica de extindere a companiei, si totodata, va conduce la o mai buna deservire a clientilor din aceasta zona. Pana la sfarsitul anului, Arabesque intentioneaza sa deschida in Romania alte doua noi centre comerciale iar pe plan extern va incepe actiivtatea in Bulgaria si Serbia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri