Gimrom Holding va investi 4,5 mil. euro in doua magazine Gĺmarket

Gimrom Holding va deschide in octombrie doua magazine Gĺmarket, la Focsani si Bacau, dupa investitii cumulate de 4,5 milioane euro.

Gimrom Holding SA va deschide al saselea magazin in prima saptamana a lunii octombrie in Focsani si al saptelea magazin la sfarsitul lunii octombrie in Bacau.

Investitia totala pentru magazinul din Focsani se ridica la un milion de euro, iar pentru cel din Bacau la 3.5 milioane euro.

Magazinul G’market Focsani va avea 10.000 de produse, iar suprafata totala este de 1.300 metri patrati, incluzand magazinul, depozitul si spatiile de inchiriere, magazinul dispunand de un spatiu de vanzare de 1.000 metri patrati si o parcare de 52 de locuri.

Magazinul din Bacau va oferi 13.000 de produse. Suprafata totala va fi de 4.600 metri patrati, incluzand magazinul, depozitul si spatiile de inchiriere. Spatiul de vanzare va avea o suprafata de 1.500 metri patrati, iar parcarea va avea 120 de locuri.

Adaugand si magazinele din Focsani si Bacau, numarul personalului companiei Gimrom Holding va fi de circa 800 de oameni.

Gimrom detine in prezent cinci magazine G’market situate in Plaza Romania, Bucuresti Mall, Colentina, Iulius Mall Iasi si Hala Centrala Iasi. Compania estimeaza vanzari de aproximativ 62 milioane euro si 5.5 milioane de clienti pana la sfarsitul anului, adaugand si cele doua magazine din Focsani si Bacau.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »Setari Cookie-uri