Gimrom Holding va deschide in octombrie doua magazine G知arket, la Focsani si Bacau, dupa investitii cumulate de 4,5 milioane euro.
Gimrom Holding SA va deschide al saselea magazin in prima saptamana a lunii octombrie in Focsani si al saptelea magazin la sfarsitul lunii octombrie in Bacau.

Investitia totala pentru magazinul din Focsani se ridica la un milion de euro, iar pentru cel din Bacau la 3.5 milioane euro.

Magazinul G’market Focsani va avea 10.000 de produse, iar suprafata totala este de 1.300 metri patrati, incluzand magazinul, depozitul si spatiile de inchiriere, magazinul dispunand de un spatiu de vanzare de 1.000 metri patrati si o parcare de 52 de locuri.

Magazinul din Bacau va oferi 13.000 de produse. Suprafata totala va fi de 4.600 metri patrati, incluzand magazinul, depozitul si spatiile de inchiriere. Spatiul de vanzare va avea o suprafata de 1.500 metri patrati, iar parcarea va avea 120 de locuri.

Adaugand si magazinele din Focsani si Bacau, numarul personalului companiei Gimrom Holding va fi de circa 800 de oameni.

Gimrom detine in prezent cinci magazine G’market situate in Plaza Romania, Bucuresti Mall, Colentina, Iulius Mall Iasi si Hala Centrala Iasi. Compania estimeaza vanzari de aproximativ 62 milioane euro si 5.5 milioane de clienti pana la sfarsitul anului, adaugand si cele doua magazine din Focsani si Bacau.
Aboneazト-te pe

Calculator Salariu: Aflト cテ「ネ嬖 bani primeネ冲i テョn mテ「nト テョn funcネ嬖e de salariul brut ツサ

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat テョn 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucトフori din industria romテ「neascト de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezenネ崙 pe piaネ嫗 media, ne-am propus sト fim o sursト de inspiraネ嬖e pentru mediul de business, dar ネ冓 un canal de educaネ嬖e pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiarト.テ始 plus, Wall-Street.ro are o experienネ崙 de 10 ani テョn organizarea de evenimente B2B, timp テョn care a susネ嬖nut peste 100 de conferinネ嫺 pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sトハトフate sau imobiliare. Astfel, am reuネ冓t sト avem o acoperire completト - online ネ冓 offline - pentru tot ce テョnseamnト business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa ネ冓:



Mai multe articole din secネ嬖unea Companii »


Setari Cookie-uri