Centrul comercial Unirea Shopping Center Bucuresti (SCDM) a afisat in prima jumatate a anului un profit net de 4,03 milioane lei, in crestere cu 21,8% fata de perioada similara din 2006, pe fondul cresterii cifrei de afaceri cu 14,5%

Societatea a avut in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 34,02 milioane lei (10,86 milioane euro), cu 14,5% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand afacerile companiei s-au cifrat la 29,70 milioane lei. Unirea Shopping Center a inregistrat in prima jumatate a anului trecut un profit net de 3,30 milioane lei.

Comparativ cu previziunile companiei pentru aceasta perioada, Unirea Shopping Center a realizat 97% din cifra de afaceri propusa si a inregistrat un profit net cu 51% mai mare decat cel estimat.

Unirea Shopping Center a inaugurat vara aceasta cel de-al patrulea etaj al centrului comercial, denumit “Micul Paris” care cuprinde noua restaurante, doua cafenele, un sushi bar si o gelaterie.

Actionarul majoritar al Unirea Shopping Center este compania omului de afaceri Dan Adamescu, Nova Trade, care detine 65,4% din actiuni, in vreme ce Unirea Shopping Center detine10,95% din propriile actiuni, iar SIF Muntenia are o participatie de 9,06%. Compania are un capital social de 5,20 milioane lei, divizat in 2,08 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul SCDM. Valoarea de piata a companiei este de 375 milioane lei, conform ultimei cotatii de 180 lei, inregistrata in sedinta din 3 septembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri