Producatorul Bergenbier si Beck's, afaceri mai mari cu 27% la primul semestru

Producatorul de bere InBev Romania, detinut de grupul belgian cu acelasi nume, a inregistrat in primul semestru un avans al vanzarilor de 27% fata de aceeasi perioada din 2006

Incheiem prima jumatate a anului cu o crestere de 27% peste anul trecut. Motoarele cresterii noastre aufost din nou Bergenbier si Beck’s. Un rol important l-au jucat inovatiile lansate de Bergenbier: PET-ul de fotbal si Bergebier ICE, foarte bine primite de consumatori,” a spus Mihai Ghyka, Director General InBev Romania.

Dupa prima jumatate a anului 2007, rezultatele concernului multinational InBev arata o crestere organica de 4,6% comparativ cu primul semestru al anul anterior.

Vanzarile totale din Europa Centrala si de Est au atins 14 milioane hectolitri, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului 2006. Europa Centrala si de Est inregistreaza in continuare cele mai bune rezultate din InBev, atingand o crestere semnificativa fata de cea mai mare crestere inregistrata in oricare dintre structurile zonale ale companiei (Asia–Pacific +3,5%; America Latina Nord +3,5%; America Latina Sud +10,1%).

InBev Romania detine pozitia a 3-a in industria berii, cu o cota de piata de 23% la mijlocul acestui an, conform datelor de retail audit MEMRB Romania. InBev Romania este filiala locala a concernului multinational InBev - numarul 1 in topul mondial al producatorilor de bere. Prezenta de 13 ani pe piata, InBev Romania produce cu succes marcile Stella Artois, Beck’s, Bergenbier, Lowenbrau si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri