Retailerul german de imbracaminte Takko a deschis, miercuri, in municipiul Arad, primul magazin din Romania, in urma unei investitii de 500.000 euro, potrivit NewsIn.
Magazinul este amplasat intr-un spatiu inchiriat in cadrul unei complex commercial situat pe strada Banu Maracine si va oferi cumparatorilor peste 25.000 de articole de imbracaminte.

„Takko urmareste sa aiba ceva pentru intreaga familie, fie ca este vorba de haine elegante sau lejere, toate acestea, de la marimi mici, pana la cele foarte mari la preturi attractive“ a declarat directorul de vanzari al Takko Fashion International Romania, Cosmin Ulmeanu.

De asemenea, Alexander Paul, care ocupa functia de director de vanzari internationale al Takko Fashion International, a spus ca, in acest an, strategia de extindere a companei vizeaza construirea altor 5 - 8 unitati in alte orase ale tarii, de regula in cadrul unor complexe comerciale sau mall-uri. Potrivit oficialilor companiei, este vorba de Timisoara, Cluj, Deva, Craiova, Buzau, Galati si Sibiu.

„Takko“, cu sediul in Telgte, a fost infiintata in 1982 si este in prezent al doilea retailer de pe piata de profil din Germania. In afara Germaniei, compania detine 210 magazine in Austria, Republica Ceha, Olanda, Ungaria si Slovacia. Takko detine de asemenea 13 magazine operate in sistem de franciza in Slovenia, Lituania, Estonia si Letonia. „Takko“ estimeaza pentru anul financiar 2007/2008 o crestere de 10 la suta a vanzarilor, pana la 800 milioane euro fata de anul financiar 2006/2007.

Magazinul de la Arad va fi deschis publicului incepand de joi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri