Presedintele Asociatiei Nationale a Producatorilor de Biciclete din Taiwan, Victor Lin, s-a intalnit, joi, cu conducerea Primariei Deva, in vederea deschiderii unei fabrici de subansamble in municipiu, transmite NewsIn.
Victor Lin a declarat, in cadrul acestei intalniri, ca asociatia pe care o conduce, care detine 25 de fabrici unde se produc subansamble pentru biciclete, intentioneaza sa-si deschida prima fabrica de acest gen din Estul Europei la Deva.

„Noi avem sase fabrici in Asia si restul in intreaga lume. Fiecare fabrica a inregistrat o cifra de afaceri de 1,5 milioane de dolari. Aprovizionam cele mai mari branduri de biciclete din Europa. Intentionam sa investim in Estul Europei 15 milioane de euro si sa cream aici peste 500 de locuri de munca. Vom folosi forta de munca locala”, a declarat Victor Lin.

Presedintele Asociatiei Nationale a Producatorilor de Biciclete din Taiwan este sprijinit sa investeasca la Deva de catre reprezentantii fabricii de biciclete DHS Eurosport Deva, care astfel ar reduce cheltuielile cu transportul la achizitionarea subansamblelor pentru biciclete.

Producatorul de biciclete Eurosport DHS din Deva este detinut de actionari chinezi si germani. DHS Eurosport Deva produce intre 40.000 si 45.000 de biciclete pe luna.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri