Proiectele de investitii se refera la modificarea retelelor de medie tensiune si joasa tensiune, precum si la modernizarea posturilor de transformare, relateaza NewsIn.

Viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, a avut o intrevedere cu coordonatorul Unitatii Teritoriale Retea Arad a Enel Distributie Banat, Nicolae Ciobanu, pe marginea necesitatii modernizarilor la retelele de distributie a energiei electrice in municipiul Arad.

„Avand in vedere numeroasele reclamatii venite de la cetateni, agenti economici si institutii, afectati de desele intreruperi in furnizarea energiei electrice, a devenit evidenta necesitatea unei astfel de discutii“ a precizat Tiberiu Dekany.

Citeste si:

Astfel in urma intalnirii, reprezentantul Enel a precizat ca societatea are un buget de 21 milioane euro pentru acest an, bani ce vor fi investiti in judetele Arad, Timis, Caras si Hunedoara. Din aceste sume, judetului Arad ii revin 7 milioane euro, iar 3,2 milioane urmand sa acopere lucrari de modernizare in municipiu. Totodata, Nicolae Ciobanu a mai precizat ca programul investitional de modernizare a retelelor se intinde pe cinci ani.

Aceste lucrari vor afecta populatia municipiului din toate cartierele, prin intreruperea controlata a alimentarii cu energie electrica. „In acest sens s-a convenit ca in sedintele operative ce au loc saptamanal la Primarie sa participe si un reprezentant al Enel, astfel ca programarea lucrarilor sa fie prezentata si mai apoi transmisa catre cetateni“, a mai precizat viceprimarul municipiului Arad.