Enel Distributie Banat a anuntat ca va dezvolta un program de modernizare a retelei, cu o valoare totala a investitiilor de peste 7 milioane euro in judetul Arad in 2007, aproximativ jumatate din aceasta suma fiind destinata pentru municipiul resedinta de judet.
Proiectele de investitii se refera la modificarea retelelor de medie tensiune si joasa tensiune, precum si la modernizarea posturilor de transformare, relateaza NewsIn.

Viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, a avut o intrevedere cu coordonatorul Unitatii Teritoriale Retea Arad a Enel Distributie Banat, Nicolae Ciobanu, pe marginea necesitatii modernizarilor la retelele de distributie a energiei electrice in municipiul Arad.

„Avand in vedere numeroasele reclamatii venite de la cetateni, agenti economici si institutii, afectati de desele intreruperi in furnizarea energiei electrice, a devenit evidenta necesitatea unei astfel de discutii“ a precizat Tiberiu Dekany.

Astfel in urma intalnirii, reprezentantul Enel a precizat ca societatea are un buget de 21 milioane euro pentru acest an, bani ce vor fi investiti in judetele Arad, Timis, Caras si Hunedoara. Din aceste sume, judetului Arad ii revin 7 milioane euro, iar 3,2 milioane urmand sa acopere lucrari de modernizare in municipiu. Totodata, Nicolae Ciobanu a mai precizat ca programul investitional de modernizare a retelelor se intinde pe cinci ani.

Aceste lucrari vor afecta populatia municipiului din toate cartierele, prin intreruperea controlata a alimentarii cu energie electrica. „In acest sens s-a convenit ca in sedintele operative ce au loc saptamanal la Primarie sa participe si un reprezentant al Enel, astfel ca programarea lucrarilor sa fie prezentata si mai apoi transmisa catre cetateni“, a mai precizat viceprimarul municipiului Arad.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri