Autoritatea de concurenta a analizat compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal si a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea semnificativa, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe piata echipamentelor de incalzire, pe intreg teritoriul Romaniei.

Vaillant Saunier Duval Iberica SL Spania este membra a grupului Vaillant si este controlata in proportie de 100% de catre societatea Vaillant GmbH Germania. Grupul isi desfasoara activitatea in toate sectoarele industriei de echipamente termotehnice. Vaillant GmbH Germania este un producator la nivel mondial de echipamente de uz casnic si de incalzire, avand o gama larga de produse, precum centrale termice suspendate sau montate pe podea, boilere si aparate electrice.

Turk Demirdokaum Fabrikalarai A.S.Turcia este un producator de centrale termice, radiatoare, boilere, aparate de aer conditionat si alte aparate de incalzire de uz casnic din Turcia. Societatea isi desfasoara activitatea prin sediul central din Turcia, dar are o serie de birouri si desfasoara unele operatiuni si in alte tari. in Romania societatea opereaza prin intermediul distribuitorilor sai autohtoni.