Roger de Bazelaire are o experienta de peste 12 ani in Europa de Est, lucrand pentru mari companii ca Dresdner Kleinwort Capital in Varsovia, in calitate de partener si director general. Mai recent, acesta a ocupat functia de CFO al Companiei Nationale Poloneze de Telecomunicatii, parte a grupului France Telecom. Absolvent al Scolii de Management HEC din Paris, noul CFO al A&D Pharma detine si o diploma in filosofie de la Universitatea Sorbona.

Numirea in functie a lui Roger de Bazelaire reflecta strategia grupului olandez de a-si extinde activitatile in afara Romaniei, cu precadere in Europa Centrala si de Est, conform declaratiilor reprezentantilor companiei.

“Roger de Bazelaire are o experienta bogata in consultanta si administrarea financiara a unor companii mari din Europa Centrala si de Est. El are aptitudinile necesare pentru a consolida pozitia A&D Pharma ca lider in domeniul distributiei, marketing-ului si vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice in afara granitelor Romaniei”, au afirmat David Ebsworth,presedinte al A&D Pharma, si Dragos Dinu, CEO (director general executiv) al A&D Pharma.