Reteaua germana de magazine de tip discount Kaufland deschide joi la Odorheiu Secuiesc cel de-al 31-lea hipermarket al retelei, dupa o investitie de aproximativ opt milioane de euro
Centrul comercial Kaufland din Odorheiu Secuiesc se intinde pe un teren de aproximativ 20.000 de metri patrati, detine o suprafata de vanzare de 4.547 metri patrati si are 251 de locuri de parcare. Hipermarketul Kaufland ofera alaturi de produse alimentare si produse de menaj, sticlarie, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon, la care se adauga oferte speciale saptamanale.

Odata cu punerea in practica a acestui proiect au fost create 150 de noi locuri de munca permanente in cadrul magazinului si 110 locuri de munca temporare in perioada de constructie si amenajare.

Kaufland Romania a creat pana in prezent aproximativ 5.800 de noi locuri de munca, la sediul central, in cele treizeci de magazine deschise pana in prezent, precum si la sediul logistic situat in Parcul Industrial Ploiesti. Pana in momentul actual, investitia totala a ajuns la aproximativ 354 de milioane de euro.

Kaufland a deschis primul hipermarket in Romania, la Bucuresti, in zona Bucur Obor in octombrie 2005, in acelasi an extinzandu-se in Ramnicu Valcea si in Ploiesti. In 2006, lantul de magazine Kaufland s-a extins cu alte 14 filiale la Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Suceava, Targoviste, Bistrita, Pitesti si Bucuresti - Barbu Vacarescu.

In acest an, Kaufland a adaugat inca 14 filiale in Piatra Neamt, Turda, Targu Jiu, Sibiu, Iasi, Cluj, Constanta, Roman, Brasov, Arad, Zalau si Odorheiu Secuiesc.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG, cu peste 200.000 de angajati in Europa. Concernul Kaufland detine in total aproape 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri