Centrul comercial Kaufland din Odorheiu Secuiesc se intinde pe un teren de aproximativ 20.000 de metri patrati, detine o suprafata de vanzare de 4.547 metri patrati si are 251 de locuri de parcare. Hipermarketul Kaufland ofera alaturi de produse alimentare si produse de menaj, sticlarie, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon, la care se adauga oferte speciale saptamanale.

Odata cu punerea in practica a acestui proiect au fost create 150 de noi locuri de munca permanente in cadrul magazinului si 110 locuri de munca temporare in perioada de constructie si amenajare.

Kaufland Romania a creat pana in prezent aproximativ 5.800 de noi locuri de munca, la sediul central, in cele treizeci de magazine deschise pana in prezent, precum si la sediul logistic situat in Parcul Industrial Ploiesti. Pana in momentul actual, investitia totala a ajuns la aproximativ 354 de milioane de euro.

Citeste si:

Kaufland a deschis primul hipermarket in Romania, la Bucuresti, in zona Bucur Obor in octombrie 2005, in acelasi an extinzandu-se in Ramnicu Valcea si in Ploiesti. In 2006, lantul de magazine Kaufland s-a extins cu alte 14 filiale la Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Suceava, Targoviste, Bistrita, Pitesti si Bucuresti - Barbu Vacarescu.

In acest an, Kaufland a adaugat inca 14 filiale in Piatra Neamt, Turda, Targu Jiu, Sibiu, Iasi, Cluj, Constanta, Roman, Brasov, Arad, Zalau si Odorheiu Secuiesc.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG, cu peste 200.000 de angajati in Europa. Concernul Kaufland detine in total aproape 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.