Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata de catre Strabag AG Austria prin dobandirea controlului unic direct asupra SC Antrepriza Reparatii si Lucrari ARL Cluj SA

"In urma analizei compatibilitatii tranzactiei notificate cu un mediu concurential normal, Consiliul Concurentei a constat ca desi operatiunea de concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei, aceasta nu conduce la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe piata", anunta Consiliul Concurentei.

Strabag AG, membra a grupului Strabag, este o societate austriaca cu experienta internationala in domeniul constructiilor. In Romania, societatea desfasoara activitati de antreprenoriat general in constructii de cladiri si de geniu civil, reabilitari de drumuri nationale in baza contractelor incheiate cu diversi beneficiari, de regula atribuite in urma unor licitatii.

ARL Cluj a fost infiintata in anul 1997 ca urmare a reorganizarii fostei regii autonome Administratia Nationala a Drumurilor din Romania. Activitatea principala o constituie constructiile de autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive iar activitatea secundara consta in productia si vanzarea de diverse materiale de constructii de drumuri. Societatea are inregistrate puncte de lucru in judetele Cluj, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Salaj, Satu-Mare si Maramures.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Asiguratorii vor plati jumatate din amenzile Concurentei pe 2018