Magazinul din Sofia are o suprafata de 11.000 metri patrati si 150 de locuri de parcare. Hipermagazinul este al saselea din retea, iar compania estimeaza vanzari de 30 milioane euro pe piata bulgara, unde va mai deschide inca doua magazine, in urmatorii patru ani.

Grupul Mobexpert a raportat in primul semestru la nivel regional, o crestere medie a vanzarilor cu 29% fata de perioada similara din 2006.

Mobexpert este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert – hipermagazine si magazine de mobilier de casa si decoratiuni si Mobexpert Office – mobilier pentru birou si colectivitati. Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert in 2006, s-a ridicat la 150 de milioane de euro.

Citeste si:

Reteaua Mobexpert numara patru hipermagazine in Bucuresti, un hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara. In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Infiintat in 1993, grupul are 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici) si mai cuprinde, zece fabrici de mobila, cinci firme de import si de logistica dar si compania de imobiliare Domus Mex. Infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a Grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor grupului de pe teritoriul Romaniei.