Alexandrion Grup negociaza cu partenerul italian Fratelli Branca dobandirea exclusivitatii si pe pietele externe, dupa ce a devenit importator unic in Romania al produselor companiei

"Negocieri asemanatoare sunt extrem de avansate cu o serie intreaga de alti mari producatori mondiali in domeniu. Este foarte interesant faptul ca, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana suntem tot mai cautati de multe companii, de pe cele mai diverse spatii geografice, cu propuneri concrete de realizare a unor afaceri pe termen lung", a declarat presedintele Alexandrion Grup Romania, Nawaf Salameh.

In urma cu cinci ani Alexandrion Group Romania a lansat o strategie ce vizeaza atat asigurarea de noi piete de desfacere pentru produsele proprii cat si posibilitatea de a deveni unic inportator al unor prestigiose marci de bauturi alcoolice.

In luna iulie, actionarii companiei erau: Salameh Nawaf care detinea 50% din capitalul social al Alexandrion Grup Romania, urmat de N. Stratigis Holdings Limited cu 25,5% din capitalul social. Bitzarakis Holdings Limited si Tzardis Holdings Limited detineau fiecare 12,25%.

Grupul grecesc Alexandrion, prezent in Romania din anul 1994, este producator si distribuitor de bauturi alcoolice. De asemenea, compania mai desfasoara activitati in domeniul productiei si reciclarii hartiei, precum si in productia de piatra compozita din granit.

In prezent grupul detine cinci unitati de productie si imbuteliere in Ploiesti, Radauti (Romania) si Heraclion (Grecia). Alexandrion a inceput din februarie sa importe in Romania prin divizia RoChin automobilele chinezesti Great Wall.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Investitia romaneasca din SUA: Alexandrion deschide o distilerie