Incepand din septembrie 2007, Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, si-a marit echipa cu trei noi colegi, doi avocati si un manager de resurse umane.
Andreas Gravenhorst, avocat german, a fost detasat la Badea Clifford Chance de la biroul Clifford Chance din Frankfurt (Main). Andreas s-a alaturat Clifford Chance in 2000 si a lucrat mai bine de 3 ani la biroul Clifford Chance din Moscova, unde a asistat investitori straini cu privire la tranzactii comerciale si imobiliare. Intre 2002-2007 a lucrat la biroul din Frankfurt, unde s-a concentrat pe achizitii si fuziuni, joint ventures, tranzactii imobiliare si investitii din Europa de est in Germania. Este vorbitor nativ de germana si vorbeste fluent limbile engleza si rusa.

Cristian Eftimie s-a alaturat Badea Clifford Chance in calitate de avocat senior. Cristian a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in 1998 si vorbeste fluent engleza si germana. A urmat cursuri postuniversitare pe drept bancar si concurenta, precum si in domeniul dreptului european, la Institutul de Drept European. Cristian a lucrat inainte la un numar de firme romanesti de top si s-a specializat pe fuziuni si achizitii, real estate si proprietate intelectuala.

Maria Dorobantu s-a alaturat Badea Clifford Chance in calitate de HR Manager. Maria are peste 4 ani de experienta in resurse umane, lucrand inainte in calitate de consultant resurse umane si specialist senior resurse umane la Ernst & Young in Romania si in calitate de HR Manager pentru Tornado Sistems. Maria a absolvit Academia de Studii Economice in 2001 si vorbeste fluent engleza.

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri