Consiliul Concurentei a analizat compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal si a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea semnificativa, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe piata instalarii si service-lui statiilor de distributie a carburantilor si a spalatoriilor auto precum si a montajului/constructiei de statii distributie carburanti.

Activitatea societatii Arques Epsilon Industriekapital GmbH, membra a grupului Arques, consta in achizitia si restructurarea activa a intreprinderilor care sunt supuse unor schimbari radicale, in special cele referitoare la cazurile nerezolvate de succesiuni, modernizari, divizari in cadrul grupului.

Grupul Rohé este un furnizor international de servicii care desfasoara toate activitatile asociate instalarii si intretinerii statiilor de benzina si a instalatiilor aferente. Serviciile prestate cuprind instalarea si intretinerea pompelor de benzina, tehnologia conductelor si rezervoarelor, sistemul de gestionare a statiilor de benzina, tehnologia electrica, sistemele de reciclare a apei si instalarea si intretinerea instalatiilor de spalare auto.