Big Scorer Enterprises Limited, subsidiara Laser Investments Public Ltd. (LAS) a semnat contractul pentru preluarea exclusiva a drepturilor de franciza pentru dezvoltarea cafenelelor Coffee Beanery in alte 15 tari europene, numarul total ajungand la 24, inclusiv Romania, potrivit Financial Mirror, citat de NewsIn.
Dupa semnarea acordului cu Coffee Beanery Limited, compania Big Scorer Enterprises Limited a primit de asemenea autorizatia de a-si schimba denumirea in Coffee Beanery Europe Ltd. Prin aceast contract, Big Scorer Enterprises Limited a devenit francizorul lantului Coffee Beanery in 24 de tari si anume Cipru, Grecia, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Olanda, Suedia, Portugalia, Irlanda, Polonia, Turcia, Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Moldova, Ucraina, Slovenia, Serbia, Albania, Cehia si Bosnia Hertegovina.

Big Scorer Enterprises intentioneaza sa semneaze contracte cu aceste tari prin intermediul unei a treia parte (persoana sau companie) care sa aiba o vasta experienta si cunostinte in sectorul de profil. Aceasta strategie a mai fost folosita si in trecut si are drept scop cresterea veniturilor Big Scorer Enterprises. Oameni de afaceri din mai multe tari ca Grecia, Anglia, Albania, Bulgaria, Turcia si Polonia si-au aratat deja interesul pentru dezvoltarea de Coffee Beanery. Big Scorer Enterprises analizeaza insa fiecare caz in parte, scrie sursa citata.

Big Scorer Enterprises opereaza doua cafenele Coffee Beanery in Cipru, una in Engomi, Nicosia si una in Limassol. Alte doua unitati vor fi deschise anul acesta in Limassol (in septembrie) si Nicosia (in octombrie).

Pe langa afacerea de dezvoltare a francizelor Coffee Beanery, Laser Investments este de asemenea activ pe piata de capital, avand un portofoliu cu o valoare de un milion euro. Compania planuieste acihizitionarea unor participatii si la alte companii din industria de recreere atat in Cipru cat si in Grecia.

Compania Coffee Beanery a deschis primul magazin in Statele Unite, in 1976. In prezent, lantul are peste 135 de unitati in SUA si 25 pe pietele internationale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri