Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Agroalim Distribution SRL de catre Grupul Smithfield, achizitie in urma careia s-a trecut de la controlul in comun la un control unic

Autoritatea de concurenta a analizat compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal si a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea semnificativa, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe piata distributiei de produse alimentare congelate, pe intreg teritoriul Romaniei.

Grupul Smithfield este cel mai mare crescator de porci si procesator de carne de porc din SUA. In Romania, grupul Smithfield detine activele fostului combinat de porci Comtim Timisoara si o participatie la Frigorifer, un mare depozit frigorific. Prin prezenta achizitie, Smithfield a realizat o structura integrata complet, cuprinzand si activitatea de distributie.

Agroalim Distribution SRL este o companie de logistica si distributie produse alimentare congelate. Agroalim Distribution SRL functioneaza ca o retea nationala de distributie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce spune Chiritoiu despre posibila tranzactie Telekom-Orange