Compania producatoare de bere Inbev va transfera capacitatea de productie de la fabrica sezoniera din Baia Mare catre fabrica din Ploiesti, pentru optimizarea productiei
"Dupa o analiza amanuntita a operatiunilor sale, in conditiile actuale ale mediului economic, echipa manageriala a companiei InBev a decis sa transfere capacitatea de productie de la fabrica sezoniera din Baia Mare catre principala si cea mai moderna fabrica a companiei, aflata in Ploiesti. Masura a fost luata pentru a permite companiei sa optimizeze productia si sa isi mentina pozitia competitiva in Romania", se precizeaza in comunicatul companiei.

Astfel, toti cei 61 de angajati afectati de aceasta decizie vor putea sa aplice pentru unul dintre noile posturi create in fabrica de la Ploiesti, precum si pentru orice alt post vacant existent in companie. Cei care nu aleg aceasta varianta, vor primi "un pachet compensatoriu consistent si asistenta pentru gasirea unui loc de munca in zona Baia Mare".

"InBev Romania analizeaza permanent oportunitatile de imbunatatire a operatiunilor sale astfel incat sa isi indeplineasca strategia si sa raspunda solicitarilor clientilor si consumatorilor intr-o maniera optima. Regretam pierderea locurilor de munca de catre colegi si ne angajam sa gestionam aceasta situatie in mod responsabil", informeaza compania.

InBev Romania a realizat o crestere a vanzarilor de bere, in primul trimestru din 2007, de 40 % comparativ cu perioada similara din 2006, fiind cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est inregistrata de concernul multinational InBev.

InBev Romania produce marcile de bere Stella Artois, Beck's, Bergenbier, Lowenbrau si Noroc si importa berile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri