Peste 1.000 de firme participa anul acesta la TIB

Un numar de 1.039 de firme, dintre care 53% romanesti, participa la Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) care a inceput astazi la Romexpo, numarul expozantilor fiind cu circa 15% mai mare decat anul trecut.

TIB 2007 inregistreaza o crestere a suprafetei de expunere cu peste 20% fata de editia desfasurata anul trecut. Suprafata ocupata de expozanti este 54.000 metri patrati, din care 42.000 metri patrati in interior si 12.000 metri patrati pe platformele exterioare.

"Aceasta evolutie pozitiva se datoreaza, in principal, dezvoltarii sectorului de inginerie mecanica, Tooltech, care a consemnat o crestere cu 30% fata de editia precedenta, precum si integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, fapt care a contribuit, de altfel, si la cresterea numarului de participanti din strainatate si a suprafetei solicitate de acestia", au declarat reprezentantii Romexpo.

Companiile participante la cea de-a 33-a editie TIB provin din 27 de tari, respectiv: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Elvetia, Estonia, Federatia Rusa, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tunisia, Turcia, Ucraina si Ungaria.

TIB este structurat pe mai multe domenii, respectiv Tooltech, Fluidtech, Electrotech, Metaltech, Salon Inginerie auto, Salon Transport si Depozitare, Salon Energetica, Salon Chimie si Petrochimie, Salon participari colective. In acest an, concomitent cu TIB se desfasora alte doua manifestari, Inventika si Salonul Cercetarii. Programul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 10 si 18 si in ultima zi intre orele 10 si 16. Biletul de intrare costa 7 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri