Coldwell Banker Commercial este partenerul exclusiv pentru Romania al ONCOR International, una dintre cele mai mari retele de companii indepedente, specializate pe segmentul comercial al pietei imobiliare.

Subsidiara a corporatiei Realogy, ONCOR a adunat pana la acest moment 53 de firme partenere, implicate in peste 14.750 de tranzactii anual. Afiliatii ONCOR se remarca printr-un standard ridicat de profesionalism, precum si prin tranzactii imobiliare semnificative.

Spre exemplu, US Equities Realty, unul dintre partenerii americani ai ONCOR, a fost desemnat in primavara acestui an agentul exclusiv al celebrei cladiri Sears Tower. Centrul de afaceri, cu o suprafata ce depaseste 350.000 mp, este un punct de reper al orasului Chicago. Totodata, NB Real Estate, un alt partener ONCOR din Marea Britanie, a ocupat locul 27 in clasamentul intocmit de Sunday Times anul acesta: „Cele mai bune 100 de companii pentru care sa lucrezi”.

Printre clientii ONCOR se numara: ABN AMRO Bank, American Express, British Airways, Citibank, Coca-Cola, Dow Chemical, GAP, GE Capital, General Mills, L’Oreal, Mastercard International, McDonald’s, Merril Lynch, Nike, Nestle, Nokia, Phillip Morris, Procter & Gamble, Prudential Corporation, UPS, sau Warner Bros. Veniturile anuale medii ale companiei ajung la 670 de milioane USD.

“ Apartenenta la ONCOR ne va ajuta sa accesam know-how-ul international al unor companii din piete deja mature, ceea ce sa va traduce intr-un nivel crescut al calitatii fata de clientii Coldwell Banker Commercial din Romania. Parteneriatul cu ONCOR a fost un pas necesar in dezvoltarea agentiei pentru castigarea unei cote de piata semnificative pe segmentul „corporate.”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Commercial Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Câte firme și-au închis porțile în 2020
Setari Cookie-uri