Compania Düfa Deutek estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de 30 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul trecut

In prima parte a anului 2007, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 14,5 milioane euro, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Rata accelerata de crestere a cifrei de afaceri a companiei este sustinuta printr-un program de investitii, ce are drept scop extinderea capacitatilor de productie cu 50% si a celor de depozitare cu 100%, precum si reorganizarea departamentului comercial. In 2007, compania Düfa Deutek estimeaza un buget de investitii de aproximativ patru milioane euro", se arata intr-un comunicat al companiei.

In 2006, Düfa Romania SA a devenit Düfa Deutek SA, iar cuvantul Deutek provine din termenii deutsche – german si technologie – tehnologie. Compania Düfa Deutek SA este unul dintre liderii pietei de acoperiri decorative cu o cota de piata de aproximativ 15% si comercializeaza un portofoliu larg de produse, reunite sub trei marci: Super, Danke si Deutek Profi.

La inceputul anului 2007 cele trei branduri ale companiei düfa Deutek SA se situau intre primele cinci marci de vopsea din punct de vedere al gradului de cunoastere in randul populatiei urbane a Romaniei. Astfel, marca düfa a atins un nivel de cunoastere de 75%, Danke! 72%, iar marca Super de 67%, conform raportului Omnibus efectuat de Mercury Research in perioada februarie - martie 2007.

Compania Düfa Deutek s-a infiintat in anul 1998, ca joint venture intre doi investitori autohtoni si concernul Meffert AG din Germania. In 2005, compania a fost achizitionata de fondul de investitii Advent International, valoarea tranzactiei fiind de aproximativ 15 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »Citește și
Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și Venchi în Concept Store Băneasa
Setari Cookie-uri