Gimrom Holding a deschis in Focsani al saselea magazin G\'Market din tara, dupa o investitie totala de un milion de euro si urmeaza sa inaugureze un nou magazin la sfarsitul lunii noiembrie in Bacau, investitie de 3,5 milioane euro, potrivit unui comunicat remis luni de companie.

Magazinul G’market din Focsani are o suprafata totala de 1.300 metri patrati, incluzand magazinul si depozitul, si va dispune de peste 10.000 de produse.

In ceea ce priveste magazinul din Bacau, acesta va cuprinde 13.000 de articole. dar va beneficia si de o zona de fast food, o banca, o casa de schimb si un magazin de accesorii pentru doamne chiar in zona inchiriabila a complexului.

Suprafata totala este de 4.600 metri patrati, incluzand magazinul, depozitul si spatiile de inchiriere. Spatiul de vanzare se intinde pe o suprafata de 1.500 metri patrati (cu exceptia spatiului de depozitare) si o parcare de 120 de locuri.

In afara de Focsani, Gimrom Holding mai detine alte cinci magazine G’market, in locatii precum Plaza Romania, Bucuresti Mall, Colentina, Iulius Mall Iasi si Hala Centrala Iasi. Compania estimeaza vanzari de aproximativ 62 milioane euro si 5,5 milioane de clienti pana la sfarsitul anului, adaugand si cele doua magazine din Focsani si Bacau. G’market are in prezent aproximativ 155.000 de utilizatori de card G’market, iar aproape 75% din vanzari provin din utilizarea cardului la cumparaturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri