Compania Petrom a decis reducerea pretului benzinelor cu sase bani pe un litru, incepand cu 10 octombrie, in timp ce pretul motorinelor va ramane neschimbat
Astfel, pretul benzinelor comercializate in statiile Petrom si PetromV scade cu sase bani pe litru, in timp ce pretul motorinelor ramane neschimbat.

"Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania", se precizeaza in comunicatul remis de companie.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere dar si de contextul pietei interne.

Ultima modificare a preturilor practicate de Petrom a fost operata pe data de 24 septembrie, cand pretul benzinelor comercializate in reteaua proprie a crescut cu sase bani/litru, in timp ce pretul motorinelor a crescut cu maximum sapte bani/litru.

Petrom SA detine in Romania circa 500 de statii Petrom, dintre care 77 de statii functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri