Sistemul HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point - analiza riscurilor in cadrul sistemelor de management al igienei) presupune productia, transportul, depozitarea, servirea si comertul alimentelor pe baza principiilor unui sistem de management al sigurantei produselor alimentare. Acest sistem este prevazut de legislatia internationala si cea din Romania.
Potrivit standardului HACCP, care presupune certificarea sistemelor de management al sigurantei alimentelor, segmentul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering) va trebui sa respecte normele de igiena impuse la nivel european, prin dotarea corespunzatoare a spatiilor publice. Paper Plus estimeaza ca cererea de dispensere pentru hartie si consumabile din partea jucatorilor pe acest segment va inregistra o crestere semnificativa.
Investitia pe care un restaurant trebuie sa o faca pentru utilarea bucatariilor si a toaletelor cu dispensere AfH variaza intre 100 lei si 1.000 lei in functie de particularitatile locatiei. In ceea ce priveste investitia anuala in consumabile AfH (role de prosoape de hartie, role de hartie igienica, flacoane de sapun lichid, detergent, sau odorizant), aceasta se ridica la aproximativ 28.800 lei, in cazul unui restaurant mediu.
Compania Paper Plus a fost infiintata in 2002 si activeaza pe piata romaneasca a ofertantilor de solutii profesionale AfH pentru igiena.
Paper Plus comercializeaza produse AfH precum role de hartie, prosoape de hartie, servetele, dispensere si suporturi industriale pentru hartie si ofera de asemenea service-ul dispenserelor si al suporturilor de hartie. Produsele companiei sunt prezente in principalele orase din tara, cum ar fi Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara.
Anul trecut, produsele distribuite de Paper Plus au ajuns la peste trei milioane de utilizatori din randul populatiei active, compania avand un volum de vanzari de peste 750 de tone de hartie.
Citeste si:
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: