Centrul de distributie Metro Cash & Carry din Cluj Napoca va fi redeschis joi intr-o noua forma de prezentare dupa finalizarea lucrarilor de modernizare si extindere, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ 3,8 millioane euro

Odata cu extinderea magazinului, spatiile de vanzare au crescut cu 10%, la 7.500 metri patrati, iar suprafata raioanelor de birotica si media a fost extinsa cu circa 70%. Dupa terminarea lucrarilor de reamenajare Metro Cash & Carry Cluj are 310 angajati. Departamentul de vinuri este grupat pe podgorii si regiuni viticole, iar garden center are 350 metri patrati, din care 200 metri patrati de suprafata acoperita cu sticla (sera), 100 metri patrati de suprafata acoperita partial si 50 metri patrati in aer liber.

Metro Cash & Carry Romania a redeschis saptamana trecuta si centrul de distributie din Suceava care a fost supus timp de cateva luni unor lucrari de modernizare ce au presupus investitii de aproximativ 3,5 milioane de euro. Magazinul are o suprafata de vanzare de 7.100 metri patrati in crestere cu 29% fata de suprafata initiala de vanzare a magazinului. Magazinul si-a extins cu aproximativ 45% suprafata raioanelor birotica si media si comercializeaza 45 de specii diferite de peste si 25 de specii de fructe de mare.

Metro Cash & Carry Romania, parte integranta a Metro Cash & Carry International, s-a lansat oficial in Romania in octombrie 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. In prezent, reteaua de magazine numara 23 de centre de distributie in Bucuresti (4 centre), in Brasov, Constanta si Timisoara cate doua centre si cate unul in fiecare din orasele Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Targu Mures si Arad. Metro Cash & Carry Romania este implicata activ in implementarea si dezvoltarea aceluiasi concept de vanzare si pe piata din Moldova.

Grupul german de retail Metro are sediul principal in Germania si este unul dintre liderii comertului la scara mondiala. In anul 2006, vanzarile Metro Group au atins cifra de 60 de miliarde euro. Compania numara 270.000 angajati si opereaza in aproximativ 2.400 de locatii din 30 de tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si