Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex a anuntat joi ca a numit-o pe Alina Bulgariu in functia de director financiar si pe Mihaela Mitescu in functia de vicepresedinte si membru in board-ul companiei.

Alina Bulgariu (foto) are o experienta de peste 12 ani in domeniul economic si a detinut functii importante in companii precum Coca Cola HBC Romania si JTI Romania unde a ocupat timp de trei ani pozitia de director financiar.

In calitate de chief financial officer (director financiar) al grupului Altex, Alina Bulgariu va elabora obiectivele strategice, operationale si tactice pentru departamentul economic al grupului si va mentine relatiile cu institutiile financiar – bancare.

Mihaela Mitescu, noul vicepresedinte Altex, a intrat in companie in 1995 ca director economic, devenind in 2005 chief financial officer al Altex.

Altex a inregistrat in primul semestru al anului 2007 o cifra de afaceri de 112 milioane euro, in crestere cu circa 25% fata de perioada similara din 2006.

In prima jumatate a anului 2007, strategia Altex s-a concentrat pe modernizarea si dezvoltarea celor doua retele, Altex Megastore si Media Galaxy, valoarea investitiilor ridicanduse la cinci milioane euro. La sfarsitul lunii iulie, Altex avea o suprafata comerciala de peste 80.000 metri patrati, avand peste 80 de magazine Altex Megastore, 14 magazine Media Galaxy si cinci magazine Digital, un concept nou de retail, pe suprafete mici.

Pentru anul 2007, Altex estimeaza o cifra de afaceri de peste 300 milioane euro si un indice de profitabilitate de aproximaziv 2%, la o cota de piata de 26%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ziua a doua din Retail Arena: livrari, automatizari si omnicanal